Watt4Ever eerste winnaar ARN Innovation Award

Watt4Ever gaat de boeken in als de eerste winnaar van de ARN Innovation Award. Het Belgische bedrijf kreeg de award voor de innovatieve wijze waarop het oude en gebruikte EV-batterijen een tweede leven geeft en omtovert tot groene en duurzame energiesystemen.

Tijdens de ARN Relatiemiddag op vrijdag 15 oktober reikte Olaf de Bruijn, voorzitter van de Stichting Auto Recycling, de award uit aan Catherine Lenaerts, directeur Watt4Ever.

Omdat innovatie in de autorecycling steeds belangrijker wordt, heeft ARN de jaarlijks uit te reiken award in het leven geroepen. De award gaat naar organisaties die een nieuw project, proces of product ontwikkelen – in aantoonbare samenwerking met andere organisaties – dat een bijdrage levert aan de circulaire economie.

‘Grote stappen gezet’

Directeur Lenaerts van Watt4Ever: “Ik ben blij verrast en kei-fier! We bestaan nog geen anderhalf jaar en hebben met heel hard werken, samen met onze vijf partners, grote stappen gezet. Zo hebben wij onder meer vier beursgenoteerde multinationals kunnen overtuigen om met ons mee te doen aan de energierevolutie met onze oplossingen op het gebied van energie-optimalisering en -opslag.”

Algemeen directeur van ARN, Ingrid Niessing, benadrukte het belang van de award: “De ARN Innovation Award is een pluim voor de winnaar én een aanmoediging aan alle andere partijen in de autorecyclingketen om het nog beter te doen.”