10/04/2014

ARN lanceert compleet nieuwe corporate website

ARN lanceert compleet nieuwe corporate website

Vanaf vandaag is de nieuwe corporate website van ARN online. De nieuwe site versterkt de positie van ARN als kenniscentrum op gebied van duurzaamheid en recycling binnen de mobiliteitsbranche. Tegelijkertijd is de nieuwe site eenvoudiger en overzichtelijker dan voorheen.


De indeling van website is volledig aangepast en nu ingericht voor de verschillende doelgroepen die ARN wil bereiken: consumenten, auto(demontage)bedrijven en in recycling geïnteresseerde bedrijven. Daarbij is er ruim aandacht voor het intensieve recyclingproces waarmee een auto aan het eind van zijn levensduur vrijwel volledig – voor ruim 96% – wordt verwerkt tot waardevolle grondstoffen. Dit proces wordt door ARN ondersteund door middel van kennisuitwisseling, ketenregie, recycling en innovatie, waarmee een grote en actieve bijdrage wordt geleverd aan de circulaire economie.

Producten en diensten

Op arn1.wpengine.com/wp wordt duidelijk beschreven hoe ARN sinds de oprichting in 1995 is uitgegroeid van initiatief om te kunnen voldoen aan een wettelijk opgelegde doelstelling tot een organisatie met een heel eigen visie op milieu en recycling. Vanuit deze visie biedt ARN inmiddels een reeks aan producten en diensten die van belang zijn voor diverse partijen binnen de Nederlandse mobiliteitsbranche. Zo kunnen garagebedrijven op de nieuwe site lezen welke mogelijkheden er zijn voor de verwerking van zaken als accu’s en garageafval en is er informatie te vinden over trainingen en het programma Erkend Duurzaam.

Uitputtende dossiers

ARN heeft op de site ook ruimte ingericht voor een veelheid aan nieuws, factsheets, video’s en andersoortige informatie over recyclingonderwerpen. Deze zijn overzichtelijk samengebracht in Dossiers met onderwerpen als PST-fabriek, Life+, Recyclingtechnologie en Erkend Duurzaam.

Grondstoffen en materialen

Tot slot geeft de site ook antwoorden op vragen over het nut en de noodzaak van recycling. De resultaten die ARN op dit gebied boekt, zijn onder meer te zien in het hoofdstuk Grondstoffen & materialen. Hierin wordt beschreven hoe ARN in de PST-fabriek shredderafval verwerkt tot gescheiden fracties van mineralen, metalen, kunststoffen en vezels. Voor deze waardevolle grondstoffen zoekt ARN vervolgens praktische toepassingen, waarvan BlueRoots en nieuw plaatmateriaal geslaagde voorbeelden zijn.


 Gerelateerde artikelen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl