31/10/2011

ARN-klant Booltink finalist bij BOVAG-verkiezing

ARN-klant Booltink finalist bij BOVAG-verkiezing

Autobedrijf Booltink uit Leuth eindigde dit jaar op de tweede plek in de verkiezing Autobedrijf van het Jaar. Dat werd bekendgemaakt tijdens het BOVAG Jaarcongres op 4 oktober. Het bedrijf scoort hoog op klantvriendelijkheid, service, uitstraling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het laatste heeft het afgelopen jaar door de samenwerking met ARN een impuls gekregen.


In de eerste ronde van de Autobedrijf van het Jaar-contest werden tien autobedrijven genomineerd aan de hand van klanttevredenheid. Eigenaar Dorus Booltink: “Wij hebben aan de verkiezing meegedaan om te laten zien dat wij met de tijd meegaan en de toekomst zeer zonnig inzien. Onze klanten konden via de BOVAG-website cijfers geven aan categorieën als service en prijs-kwaliteitverhouding. Ons gemiddelde cijfer was een 9.2, daarmee veroverden we onze nominatie. Een vakjury met acht mensen uit alle hoeken van de branche koos daaruit uiteindelijk de drie finalisten. Die finaleplek is voor ons een grote eer en een bevestiging dat je goed bezig bent.”

Moderne dorpsgarage

Booltink is een universeel autobedrijf, dat nieuwe en gebruikte auto’s verkoopt en onderhoudswerkzaamheden verricht. Inmiddels bestaat het bedrijf 37 jaar. In 2009 nam Dorus Booltink het over van zijn vader Jan Booltink, die zelf nog altijd werkzaam is in het bedrijf. “Mijn vader heeft het bedrijf groot gemaakt en ervoor gezorgd dat dezelfde kring klanten ons altijd weer weet te vinden. We zijn eigenlijk een moderne dorpsgarage. We kennen 95 procent van onze klanten en geven hen de persoonlijke aandacht en tijd die je van een dorpsgarage verwacht. Daarnaast gaan we met onze tijd mee, zodat we voorbereid zijn op de toekomst. We zijn niet bang voor nieuwe technieken. Om bij te blijven, laten we de medewerkers opleidingen volgen en houden we bij wat er in autoland speelt”, aldus Dorus Booltink.

Milieubewust en efficiënt ondernemen

Sinds een jaar maakt Autobedrijf Booltink gebruik van de diensten van ARN Recycling Services. Dorus Booltink: “Dit was voor BOVAG een van de redenen om ons een finaleplek te geven. BOVAG heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en door onze samenwerking met ARN Recycling Services zorgen we voor een verantwoorde afvoer van onze afvalstoffen. Ook hebben we een paar mooie acties lopen. Als klanten hun oude banden bij ons inleveren en nieuwe banden aanschaffen, krijgen ze een gratis laddermat. Ook zijn we een actie gestart voor het plaatsen van rubberen speeltegels bij een nieuwe basisschool in onze regio, gemaakt van oude autobanden. Zo stimuleren we recycling.” Naast de voordelen op milieugebied, kent de samenwerking volgens Booltink nog meer pluspunten. “We hebben onze afvalstroom gecentraliseerd omdat dit makkelijker en voordeliger is dan werken met veel verschillende partijen. We hebben nu één aanspreekpunt voor onze recycling, wat het werk een stuk overzichtelijker, efficiënter én goedkoper maakt.”


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl