17/12/2015

ARN en RAI Vereniging verlengen contract met 5 jaar

ARN en RAI Vereniging verlengen contract met 5 jaar

Arie de Jong, directeur van ARN over de verlengde samenwerking: “wij zijn erg trots op de samenwerking met RAI vereniging. De verlenging van deze samenwerking is voor ARN een waardevol bewijs dat de prestaties uit het verleden het vertrouwen geven om de samenwerking voort te zetten.”


ARN geeft in opdracht van de Nederlandse automobielindustrie uitvoering aan de producentenverantwoordelijkheid voor afgedankte auto’s. Dat doet ARN door afgedankte auto’s voor 95% hoogwaardig te verwerken en daarmee terug te brengen in de kringloop. Door haar kennis te delen, zet ARN de automobielsector aan tot verdere verduurzaming. De Jong: “We zijn ons ervan bewust dat we zorgvuldig moeten omgaan met grondstoffen en deze zoveel mogelijk opnieuw in de keten moeten brengen. Dat doen wij door de regie te voeren in de keten van autorecycling en door nauw samen te werken met autodemontagebedrijven, shredders, inzamelaars en verwerkers.”

Verdere verduurzaming van de automobielbranche

Olaf de Bruijn, directeur van RAI Vereniging over ARN: “RAI Vereniging en haar leden besteden zelf veel aandacht aan verduurzaming van de mobiliteitsbranche. De toegevoegde waarde van ARN voor ons is dat ARN veel meer is dan een uitvoeringsorganisatie. ARN is een kennisinstituut dat een hele belangrijke bijdrage levert aan verduurzaming van de branche”


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl