Knappe koppen gezocht

Wil je meer weten over de mogelijkheden om autorecycling een stap verder te brengen? Kom dan naar onze lunchmeeting op vrijdag 15 februari van 12.00 tot 14.00 uur in het Momentum gebouw aan de oostzijde van de TU/e-campus. Je kunt op elk gewenst moment aansluiten en deelname inclusief de lunch is kosteloos. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand inschrijfformulier.

Het is de bedoeling om met elkaar in gesprek te gaan om de mogelijkheden tot samenwerken te verkennen. Hierbij zien we op hoofdlijnen drie aanknopingspunten:

  • De voorzijde van de autorecyclingketen: welke materialen worden er in nieuwe auto’s toegepast en wat betekent dit voor (toekomstige) recyclingtechnieken en nieuwe toepassingen van afgedankte auto’s?
  • Autobatterijen: welke recyclingkansen en second-use toepassingen zijn er mogelijk?
  • De achterzijde van de keten: welke toepassingen voor vezels, mineralen en kunststoffen zijn er denkbaar voor de huidige fracties van de Post-shredder technologie fabriek (PST) waar ARN Recycling het automotive shredderafval verwerkt.

Het aantal deelnemers is gemaximeerd. Wacht dus niet te lang met inschrijven. De lunchmeeting is uitsluitend bedoeld voor vertegenwoordigers van de geselecteerde bedrijven en studenten van TU/e, Summa en Fontys. Niet voor adviseurs, consultants e.d.

automotive campus

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl