Skip to content
Green Light bestaat 1 jaar!
Vandaag 1 jaar geleden lanceerden we het online platform Green Light. Welke artikelen had u afgelopen jaar absoluut niet mogen missen?
190401_GreenLight1jaar

Vandaag 1 jaar geleden lanceerden we het online platform Green Light. Inmiddels zijn we 48 artikelen en ongeveer 43.500 woorden verder. Welke artikelen had u afgelopen jaar absoluut niet mogen missen?


Het best gelezen artikel van 2018: Zeven verrassende manieren van hergebruik

In dit artikel kijken we met Sacha van Gils van Van Gils Automotive naar verrassende voorbeelden van hergebruik en recycling in de recyclingbranche.

Nieuwsgierig naar het recyclingproces van treinen

Het recyclen van treinen blijkt voor onze lezers interessant om te weten. En dat snappen we. Het is inspirerend om te lezen hoe de NS blijft zoeken naar recyclingmogelijkheden. Van oude prullenbakjes die nu op het NS kantoor dienst doen als plantenbakken tot de polyester bekleding die hun weg vinden in dijkverstevigingen of brugdekken.

Big Data: een interessant thema voor de branche

In autodemontageland staan ze niet stil en worden ontwikkelingen op de voet gevolgd. Hot item op dit moment: Big data. Lees in dit artikel over hoe big data helpt bij Van de Ven autorecycling.

Kortom een mooi eerste jaar. Maar we zitten absoluut niet stil. Wilt u niks missen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!

Deel dit bericht op je kanalen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.