Skip to content
400 deelnemers aan poll over autorecycling
Winnaars Airpaq rugtassen bekend
De website wemakenerietsmooisvan.nl geeft consumenten en professionals alle informatie over de vernieuwde recyclingbijdrage op auto’s. Bezoekers konden er de afgelopen weken deelnemen aan een poll. […]
MG_4051_Selectie

De website wemakenerietsmooisvan.nl geeft consumenten en professionals alle informatie over de vernieuwde recyclingbijdrage op auto’s. Bezoekers konden er de afgelopen weken deelnemen aan een poll. De winnaars ervan zijn nu bekend!


redactie Green Light

Bijna 400 mensen gaven in de poll hun persoonlijke mening over de rol die duurzaamheid speelt in de keuzes die ze maken als automobilist. Dat heeft waardevolle informatie opgeleverd, die de automobielsector helpt om de auto’s die op de markt komen, die worden onderhouden én die ooit zullen worden gerecycled nog beter op de voorkeuren van consumenten af te stemmen.

Op deze website publiceren we binnenkort een uitgebreide analyse van de resultaten van de poll, die door ARN, BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging, RDW en Stiba gezamenlijk is uitgezet.

De redactie heeft uit de flinke bak met inzendingen drie namen getrokken van de winnaars van een originele Airpaq rugzak. De gelukkige winnaars ontvangen persoonlijk bericht van ARN.

Over de uitslag van deze loting kan niet worden gecorrespondeerd.

Gerelateerde artikelen

Deel dit bericht op je kanalen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.