Training ‘Veilige demontage elektrische en hybride auto’s’

Het aantal autowrakken met een vorm van elektrische aandrijving groeit ieder jaar. Mogelijk heeft u al een hybride of elektrische auto gedemonteerd. Werken aan deze autowrakken met hoog voltage systemen brengt bepaalde risico’s met zich mee.

Inhoud training

We vinden het belangrijk dat u beschikt over de basiskennis om verantwoord en veilig aan deze auto’s te kunnen werken. Daarom heeft ARN een gerichte demontagetraining ontwikkeld. In de eendaagse training worden alle demontage-aspecten van hybride en elektrische auto’s, én de mogelijke risico’s die daarbij spelen, behandeld.

Programma

De training bestaat uit twee onderdelen:

  • E-learning: voorafgaand aan de trainingsdag doorloopt u thuis of op het werk, met de computer, een e-learning. Hiermee bereidt u zich voor op de trainingsdag.
  • Trainingsdag bij ARN: in de ochtend behandelen we de theorie, waarmee we in de middag aan de slag gaan. Tijdens de middag voeren we enkele praktijkopdrachten uit, waarbij onder andere een Honda Civic Hybrid en een Toyota Prius op de juiste manier spanningsvrij worden gemaakt.

Examen

De trainingsdag bij ARN wordt afgesloten met een meerkeuzetoets. Als u de e-learning, de trainingsdag en de meerkeuzetoets met een voldoende afrond, ontvangt u een certificaat

Kosten

Elk bij ARN aangesloten bedrijf mag gratis één persoon naar de training sturen. Elke extra persoon kost €295,- (excl. BTW). Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Locatie

ARN Recycling. Biezenwei 3 in Tiel

Inschrijven

Schrijf u in op www.arn.nl/ev-training


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl