Training ‘Demontage hybride en elektrische auto’s’ voor ARN-medewerkers’

Het aantal autowrakken met een vorm van elektrische aandrijving groeit ieder jaar. Werken aan deze autowrakken met hoog voltage systemen brengt bepaalde risico’s met zich mee. Om die reden geven Rob, Willem en Marcel al geruime tijd de training 'Veilig demonteren van hybride en elektrische auto's' aan aangesloten demontagebedrijven. We vinden het belangrijk dat ook jij weet wat de training inhoudt, en waar een autodemontagebedrijf mee in aanraking komt. Daarom een mini-training, speciaal voor jou!

Deze mini-training van twee uur geven we in Tiel op donderdag 15 maart en vrijdag 20 april. Hij is speciaal voor ARN-medewerkers uit Breukelen én Tiel. Tijdens deze twee uur kom je te weten waar een autodemontagebedrijf bij het demonteren van een EV-auto op moet letten (theorie én praktijk) en krijg je een korte presentatie over de droogleginstallatie.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de training en daarbij een voorkeurstijd aangeven. Let op: de tijd die je aangeeft is een voorkeur. We kunnen met het indelen van de groepen hier niet altijd rekening mee houden, maar zullen dat wel zoveel mogelijk proberen.

Ik schrijf me in voor de mini EV-training voor ARN-medewerkers


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl