ARN Relatiedag 2017

Donderdag 2 november, Forteiland Pampus

Ideeën en interactie in een goede sfeer

Zet ondernemers en organisaties, die actief zijn in de recycling van auto’s, een dag op een eiland. Letterlijk, op Forteiland Pampus. Zet er vervolgens inspirerende experts en sprekers bij. Laat de discussies losbarsten, de ideeën over tafel gaan en geef ruimte aan pleidooien, aansporingen en voornemens, onder leiding van inspirerend dagvoorzitter Rens de Jong. Het resultaat: een rijke verzameling aan ideeën én inspiratie, waarmee de autorecycling sector in Nederland vooruit kan.

120 Gasten op de boot

10.00

De aftrap

De video waarmee de ARN Relatiedag op Pampus begon, bevat de grootste uitdaging voor iedereen die zich met autorecycling bezighoudt. De tas met ‘niet recyclebaar restafval’ uit de laatste shots van de video stond in de zaal duidelijk in beeld.

  • Ingrid Niessing Ingrid Niessing
Bekijk de aftrap >
“Ga de wereld helpen veranderen”

Dynamiek, kansen, bedreigingen en uitdagingen: de ARN relatiedag zat er vol mee. Met trendwatcher Ruud Veltenaar als briljante gids en ‘duider’ van wat er gebeurt en hoe de autorecycling daar direct of indirect, nu en straks mee te maken krijgt.

  • Ruud Veltenaar Ruud Veltenaar
Bekijk de presentatie >
Forteiland Pampus

12.00

Forteiland Pampus

Forteiland Pampus was de perfecte locatie voor de ARN Relatiedag. Het fort bij de ondiepte van Pampus werd immers gebouwd door mensen met een vooruitziende blik, om een antwoord te hebben op nieuwe uitdagingen.

  • Tom van Nouhuys Tom van Nouhuys
Bekijk de rondleiding >
“Volvo gaat stappen zetten in elektrisch rijden”

Mocht iemand ooit twijfel hebben gehad over de koers van Volvo bij elektrisch rijden, dan heeft Gerben Batstra daar op Forteiland Pampus resoluut een eind aan gemaakt. “Volvo zet volledig in op elektrificatie!”

  • Gerben Batstra Gerben Batstra
Bekijk de presentatie >
Geanimeerde discussies

15.00

De discussie barst los

De meeste paneldiscussies tijdens congressen leveren discussies tussen panelleden op. Op Pampus ging dat anders: een actieve zaal toonde zich betrokken bij de presentaties van de experts en reageerde enthousiast op stellingen.

  • Sylvia Broekhuis Sylvia Broekhuis
  • Arne Kaas Arne Kaas
  • Casper Scheltinga Casper Scheltinga
  • Tom van Nouhuys Tom van Nouhuys
Bekijk de discussie >
Borrelen en ideeën uitwisselen

Een dag lang luisteren, discussiëren en je mening geven levert een scala aan indrukken en ideeën op. De inspiratie die deelnemers hadden opgedaan was de perfecte brandstof voor interessante discussies aan het eind van de dag.

Bekijk de borrel >
Terug naar het vasteland

16.30

De boot, vaarwel Pampus

“Daar gaan we dan, de boot op. Een laatste blik op Pampus. Interessant eiland. En wat een boeiende dag. Veel geleerd, verrassende sprekers gehoord. Veel ideeën opgedaan ook. Ideeën waarmee we aan de slag kunnen. Moeten."

Bekijk de terugblik >

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl