Skip to content
Op donderdag 6 oktober vanaf 13:30 vindt ons jaarlijkse netwerkevenement plaats. Als relatie van ARN bent u van harte welkom op de ‘ARN Relatiedag 2022’, die deze keer op een unieke locatie, Radio Kootwijk, zal plaatsvinden.

We komen 6 oktober samen in het hart van Nederland. Op een locatie die de brug is tussen verleden en heden en waar de ruige natuur en imposante architectuur verrassen en inspireren. Mensen, ideeën en trends zijn tijdens dit evenement met elkaar verbonden.

Toekomstplannen ARN
Het netwerkevenement is vanaf 13.30 uur tot 20.00 uur. Algemeen directeur Paul Dietz vertelt over de toekomstplannen van ARN. De RDW-erkenningsregeling komt aan bod en daarna zijn er praktijkgerichte sessies met virtual reality, trends in autorecycling, innovaties op het gebied van batterijen en een breakout sessie over de samenwerking van ARN met haar ketenpartners.

Dagvoorzitter Bas van Werven, de stem van ondernemend Nederland en bekend van Petrolheads van BNR Nieuwsradio, begeleidt ons deze dag scherp, betrokken en met humor. Verder praat Carlo van de Weijer, Directeur smart mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven en auteur voor Het Financieele Dagblad, ons bij over de nieuwste trends.

Programma

13.30 – 14.00     Inloop met aangeklede koffietafel inclusief bedrijvenmarkt

14.00 – 14.45     Welkom door dagvoorzitter Bas van Werven en introductie Paul Dietz, Algemeen directeur ARN

15.00 – 17.00    Inspiratiesessies van driekwartier met een kwartier doorlooptijd. In totaal vier sessies waaruit deelnemers er telkens twee kunnen kiezen:

  1. Gelijk speelveld voor autodemontagebedrijven
  2. Hoe verder na de overdracht van de droogleginstallatie aan autodemontagebedrijven?
  3. Batterijen: doorbraaktechnologie, een jongensboekverhaal!
  4. Innovaties in autodemontage: zelf aan de slag met augmented reality

17.00 – 17.30    Concept car Zem van studenten van de TU/ecomotive

Carlo van de Weijer over de zin en onzin van automotive trends

17.30 – 19.00    Netwerkborrel en diner met livemuziek inclusief bedrijvenmarkt

Uitloop tot 20.00 uur.

Samen maken we er iets moois van
Er is 6 oktober voldoende gelegenheid om elkaar te zien en te spreken. Zo hebben we na afloop van het programma een gezellige netwerkborrel en staat er een uitgebreid ambachtelijk bereid buffet klaar met voor elk wat wils.

U kunt deze dag bovendien een prijs winnen. Schrijf u dus snel hier in voor dit evenement en mis het niet.

8182000000040809

Adres

Radio Kootwijk
Radioweg 1, Radio Kootwijk, Radio Kootwijk, Gelderland – 7348 BG
Nederland
 
 
Radio Kootwijk