Skip to content
Paul Dietz nieuwe algemeen directeur bij ARN
Op 18 april 2022 aanstaande treedt Paul Dietz aan als algemeen directeur van ARN Auto Recycling Nederland B.V. Hij is de opvolger van Ingrid Niessing, […]
Liggend-beeld_Paul-Dietz-960x540-1

Op 18 april 2022 aanstaande treedt Paul Dietz aan als algemeen directeur van ARN Auto Recycling Nederland B.V. Hij is de opvolger van Ingrid Niessing, die op 28 oktober 2021 haar vertrek heeft aangekondigd.

Paul Dietz treedt op 18 april 2022 aan als nieuwe directeur van ARN Auto Recycling Nederland B.V.

Paul Dietz (1971) is afkomstig van de RDW waar hij diverse leidinggevende posities heeft vervuld. Op dit moment is hij Divisiemanager Toezicht & Beoordeling. In deze functie geeft hij leiding aan 750 medewerkers, die zich onder meer bezighouden met het toezicht op alle erkenninghouders, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de APK. Bij ARN gaat Paul Dietz samen met 300 recyclingpartners aan de slag met hoogwaardige en verantwoorde autorecycling.

Met Paul Dietz krijgt ARN een ervaren algemeen directeur in huis met kennis van zaken en een breed netwerk op het gebied van mobiliteit. Hij is gewend om met uiteenlopende belangen om te gaan. Daarnaast hebben ARN en de RDW veel raakvlakken; beide uitvoeringsinstanties werken al jarenlang intensief en goed samen.

“Ik kijk ernaar uit om samen met alle betrokken stakeholders verder invulling te geven aan duurzame auto- en autobatterijrecycling. Mijn ervaring die ik heb opgedaan met dienstverlening neem ik graag mee in mijn nieuwe positie bij ARN. Mijn hart klopt sneller van auto’s en vooral de directe link met duurzaamheid is voor mij persoonlijk zeer intrigerend, dat maakt deze baan extra relevant.”

 

 

Deel dit bericht op je kanalen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.