13/08/2013

Vijf vestigingen Bluekens Truck en Bus officieel Erkend Duurzaam

Vijf vestigingen Bluekens Truck en Bus officieel Erkend Duurzaam

De vestigingen van Bluekens Truck en Bus in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal hebben alle het certificaat Erkend Duurzaam ontvangen. Dit certificaat wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dan in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen zijn doorgevoerd. Het certificaat is een jaar geldig van 31 mei 2013 tot en met 31 mei 2014.


Erkend Duurzaam betekent in de dagelijkse praktijk concreet dat maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering is verankerd. Dat weerspiegelt zich in de verkoop van stille en zuinige banden en de wijze waarop gebruikte banden op milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd, maar bijvoorbeeld ook in de manier waarop wordt omgegaan met smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Binnen Bluekens Truck en Bus gebruiken we groene stroom en werken we energiezuinig.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. Bluekens Truck en Bus toont dan ook vol trots de nieuwe schone modellen uit bijvoorbeeld de nieuwe Volvo Trucks-reeks. De vraag naar vrachtwagens met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik neemt steeds verder toe en wij kunnen als geen ander onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. We denken in dat opzicht verder dan de trucks die we nu moeten verkopen. In de werkplaatsen van de vijf vestigingen wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN).


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl