17/11/2015

René Lust (Autodemontage Lust) Beste Leermeester 2015

René Lust (Autodemontage Lust) Beste Leermeester 2015

Donderdag 12 november maakte OOMT bekend dat René Lust (Autodemontage Lust) is gekozen tot Beste Leermeester Mobiliteit van 2015. Zwanny Naber, Vicevoorzitter OOMT: ”De keuze voor René kwam door de optelsom van positieve energie, oneindig geduld en zijn persoonlijke manier van begeleiden en lesgeven.” René reageerde blij verrast op zijn kersverse titel en nam zijn prijs onder luid applaus in ontvangst.


Leermeesters doen het!

De jury was in augustus, bij de keuze van de genomineerden, al onder de indruk van alle aanmeldingen en de hoge kwaliteit die leermeesters zichzelf opleggen in het uitoefenen van hun rol. “Als branche willen we heel graag dat jongeren geïnspireerd raken en gestimuleerd worden om hun talenten te ontwikkelen. Leermeesters doen dat! Vandaag zetten we niet alleen René, maar alle leermeesters in het zonnetje.” aldus Marvin Raaijmakers, Jurylid en Voorzitter OOMT

Social Media

In de jurybezoeken werd duidelijk dat Jan, Robbert en René het belangrijk vinden om de mens achter de leerling te leren kennen. Zij zijn er alle drie van overtuigd dat leerlingen het beste leren als je weet hoe je ze kunt motiveren. Naast het jurybezoek hebben veel mensen via social media de genomineerden gesteund, daar zaten hartverwarmende reacties tussen. In OOMT Magazine Booster volgt deze maand een uitgebreid interview met René Lust. Interviews met Jan van Steenis en Robbert van der Meer zijn te lezen via facebook.com/magazinebooster.

Belangrijk werk

De uitreiking vond plaats bij Coronel Karting in Huizen. Naast de verkiezing konden 40 leermeesters deelnemen aan een inspirerende workshop, Meet&Greet met Tim Coronel en een spannende onderlinge kartcompetitie. Marvin Raaijmakers: “Voor de toekomst van de mobiliteitsbranche is de investering die bedrijven in hun leerlingen en leermeesters doen erg belangrijk. Met deze verkiezing wil OOMT alle bedrijven die aandacht geven aan leermeesterschap, namens de gehele branche, bedanken voor hun belangrijke werk.”


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl