05/07/2011

BOVAG en ARN bundelen krachten

BOVAG en ARN bundelen krachten

Naast de scan voor het Erkend Duurzaam-certificaat van BOVAG Autodealers en de ARN-Milieuscan van ARN Recycling Services is er nu de geïntegreerde scan: Erkend Duurzaam Plus. De samenwerking tussen ARN en BOVAG maakt het mogelijk dat autobedrijven nu een keuze kunnen maken uit drie scans met ieder een eigen karakter en prijskaartje.


Erkend Duurzaam Plus

De Erkend Duurzaam Plus scan combineert alle aspecten van duurzaam ondernemen en is daarmee de meest volledige scan op het gebied van MVO voor autobedrijven. Het levert de ondernemer winst op in de vorm van tijd, geld, gemak en milieu, doordat alle kennis en expertise nu gebundeld is. Leden van BOVAG die het Erkend Duurzaam Plus-certificaat willen verkrijgen dienen hun bedrijfsprocessen duurzaam te hebben ingericht conform de eisen van Erkend Duurzaam van BOVAG Autodealers. Daarnaast moeten ze een milieuverantwoord afval- en energiebeleid hanteren conform de eisen van de ARN-Milieuscan. De nieuwe gecombineerde scan is toegankelijk via www.dealerplaza.nl/erkendduurzaam.

Door de samenwerking tussen BOVAG en ARN is het aanbod aan duurzaamheidscans voor de autobranche nu compleet. Naast de gecombineerde scan blijven de losse Duurzaam Ondernemen scan en de ARN-Milieuscan ook gewoon beschikbaar. De drie certificaten zijn een jaar geldig.

ARN beoordeelt Erkend Duurzaam

ARN voert de beoordeling uit bij bedrijven voor alle drie de certificaten. “In haar rol van onafhankelijk expert is ARN een uitstekende partij om dit te doen” aldus Eric Tak, voorzitter van BOVAG Autodealers, ”de kennis van ARN op het gebied van duurzaamheid is veel waard”.

Erkend Duurzaam voor truckdealers en onafhankelijke autobedrijven

Het certificaat Erkend Duurzaam is in de nieuwe verschijningsvorm ook beschikbaar voor leden van BOVAG Truckdealers en BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Ook voor die leden zijn de scans toegankelijk via de BOVAG-ledensites.


 Gerelateerde artikelen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl