16/09/2011

Bosch Car Service Centrum Eemnes wint vrijdagmiddagpizza

Bosch Car Service Centrum Eemnes wint vrijdagmiddagpizza

Deze zomer kunnen garagebedrijven kans maken op een vrijdagmiddagpizza. Het enige dat zij daarvoor moeten doen is de afgewerkte olie inleveren bij ARN en de hoeveelheid kg olie raden die ze inleveren. Wordt het juiste aantal kilo’s geraden? Dan krijgen zijn een rondje pizza voor het hele bedrijf! Afgelopen week was Bosch Car Service Centrum uit Eemnes de winnaar.


Auto Centrum Eemnes is al bijna elf jaar een begrip in ’t Gooi en omstreken. Naast de verkoop van betrouwbare occasions kunt u bij hen ook terecht voor schade- of herstelwerkzaamheden aan auto’s. Maar waar normaal gesproken in de werkplaats allerlei herstelwerkzaamheden plaatsvinden, was het afgelopen week even tijd voor iets anders: Pizza! “Wel fantastisch dat wij hebben gewonnen. We zijn pas sinds eind juli klant en zamelen voor het eerst olie in. Meteen raak! Ik hoef vanavond niet meer te eten!”, zo waren enkele reacties van de winnaars.

Omer Althunsoy is bedrijfsleider van Bosch Car Service en bij ARN binnengekomen via Kroon Oil. “Kroon Oil heeft ons benaderd om deel te nemen aan het Milieuzorgplan”. Het Milieuzorgplan neemt Kroon Oil klanten de gehele organisatie rondom afvalstromen uit handen.


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl