11/01/2011

Autobedrijf Frank Tielemans, Groesbeek

Autobedrijf Frank Tielemans, Groesbeek

Frank Tielemans is in eerste instantie klant geworden vanwege de prijs. Daarnaast is de kennis van de branche die ARN Recycling Services (ARN RS) heeft voor hem een pré.


Verantwoord verwerkt

“Zorg dragen voor een goede afvoer van je afval is een maatschappelijke verplichting aan het worden”, vindt Tielemans. De afvalstromen worden door ARN RS gecontroleerd afgevoerd. Wat voor Tielemans belangrijk is, is dat ARN RS weet wat er met het afval gebeurt. “ARN RS gaat bij de verwerkers langs”, vertelt de Ford dealer. “Daardoor kunnen ze mij vertellen wat er met het afval gebeurt en dat het op een verantwoorde manier wordt verwerkt.” Klanten verwachten volgens Tielemans steeds meer dat een bedrijf goed met haar afvalstromen omgaat. Zij vragen daar soms ook naar. Door samen te werken met ARN RS kan Tielemans vertellen hoe bijvoorbeeld een accu wordt verwerkt.

Eén aanspreekpunt

Tielemans: “Werken met ARN RS is ook praktisch. Alles hangt onder één paraplu en je hebt één aanspreekpunt. Voor mij werkt dat prima. Ik pleeg één telefoontje met mijn accountmanager en mijn probleem is haar probleem. Ik heb er geen omkijken meer naar en ik weet dat het opgelost wordt.”

Service

In het begin waren er volgens Tielemans wat problemen. Bijvoorbeeld oude leveranciers die snel nog langs kwamen. De facturatie die niet helemaal soepel verliep. “Dit is door de binnendienst en mijn accountmanager bij ARN RS direct opgepakt en nu is alles strak geregeld”, vindt Tielemans. “Zelf ben ik erg klant- en servicegericht. Elke klant die binnenkomt is voor mij belangrijk. Die service verwacht ik ook van al mijn leveranciers dus ook van ARN RS.”


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl