16/03/2011

ARN Recycling Services gaat samenwerkingsverband aan met Kroon-Oil

ARN Recycling Services gaat samenwerkingsverband aan met Kroon-Oil

Kroon-Oil heeft in samenwerking met ARN Recycling Services (ARN RS) het Milieu Zorgplan ontwikkeld. Dit samenwerkingsverband tussen Kroon-Oil en ARN RS staat garant voor kennis en expertise op het gebied van afvalstromen en een milieuverantwoorde en efficiënte verwerking van afval. Kroon-Oil lanceert het Milieu Zorgplan tijdens de AutovakRAI 2011 (28 t/m 31 maart) in Amsterdam.


Milieu Zorgplan voor alle bedrijfsafval

De mobiliteitsbranche kampt dagelijks met enorme hoeveelheden afval en strenge milieuvoorschriften. Iedere afvalstroom vraagt om specifieke opslag, transport en verwerking. Goed afvalbeheer zorgt voor een minimale belasting van het milieu en is daarnaast kosteneffectief. ARN RS organiseert de inzameling en verwerking van afvalstromen voor Kroon-Oil klanten. Bedrijven die kiezen voor het Kroon-Oil Milieu Zorgplan kunnen erop vertrouwen dat ze voldoen aan de wettelijke eisen rond het afvoeren van afval en weten zeker dat alle door ARN RS ingezamelde afvalstoffen duurzaam verwerkt worden.

Financieel aantrekkelijk

Het Milieu Zorgplan neemt Kroon-Oil klanten de gehele organisatie rondom afvalstromen uit handen. Kroon-Oil biedt klanten hiermee de mogelijkheid gemakkelijker en financieel aantrekkelijker zaken te doen. Afgewerkte olie is tegenwoordig winstgevend en daarnaast profiteren klanten van aantrekkelijke kortingen op overige afvalstromen. Het Milieu Zorgplan is milieuvriendelijk, winstgevend, kostenbesparend, verantwoord, gemakkelijk en tijdbesparend. Op de website www.milieuzorgplan.com is alle informatie over het Milieu Zorgplan te vinden.

Informatie 

Voor meer informatie over het Milieu Zorgplan kunt u contact opnemen met:


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl