22/03/2018

ARN lanceert online platform Green Light

ARN lanceert online platform Green Light

Vandaag lanceert ARN het nieuwe communicatieplatform Green Light. Green Light is in Nederland en daarbuiten dé bron van nieuws over ontwikkelingen en innovaties in autorecycling.


Green Light biedt dagelijks een podium aan alle betrokken stakeholders op het gebied van autorecycling en draagt daarmee bij aan kennisuitwisseling en samenwerking. U leest in Green Light onderwerpen over vier thema’s die bijdragen aan hoogwaardige en verantwoorde autorecycling: Innovatie, Wet- en regelgeving, Internationale betrekkingen en Maatschappelijke ontwikkelingen.

Bron van informatie over autorecycling

In Green Light komen altijd aansprekende mensen aan het woord. Zo leest u in een interview met Ab van Ravestein, directeur RDW, over de Europese uitdaging van een sluitend registratiesysteem. Ingrid Niessing vertelt over haar ambities als directeur van ARN. Ook voorziet Green Light onder meer in een update over de ontwikkelingen van LAP3 en achtergrondinformatie van het studententeam dat onlangs de volledig recyclebare auto NOAH heeft gepresenteerd.

Green Light richt ARN zich op mensen die op bestuurlijk en/of beleidsmatig niveau werkzaam zijn bij recyclingbedrijven, overheden en autofabrikanten. Natuurlijk is er ook oog voor de groeiende groep duurzame ondernemers, die hernieuwde grondstoffen kunnen gebruiken.

Neem een kijkje op www.greenlight.nl en abonneer u op de nieuwsbrief!

 


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl