13/01/2014

ARN en Belastingdienst tekenen Convenant Horizontaal Toezicht

ARN en Belastingdienst tekenen Convenant Horizontaal Toezicht

Maandag 6 januari 2014 ondertekende ARN het Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst. Met de afspraken die zijn vastgelegd in dit akkoord geven beide partijen blijk van wederzijds begrip en vertrouwen. Deze open samenwerking leidt tot een grotere rechtszekerheid.


Efficiënt en effectief

Bij horizontaal toezicht staat een efficiënte samenwerking tussen ARN en de Belastingdienst centraal. Beide partijen staan hierbij niet tegenover elkaar, maar zitten naast elkaar aan tafel, door vooraf duidelijke afspraken te maken en het proces van transacties, aangiften en aanslagen transparanter te hebben. Administratieve zaken kunnen zo snel worden afgehandeld en beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Trots op het vertrouwen

De Belastingdienst sluit dit convenant alleen af als er voldoende vertrouwen is in het bedrijf. Om tot de overeenkomst te komen, voerde de Belastingdienst daarom eerst een vooronderzoek bij ARN uit. En met succes. Ingrid Niessing, CFO bij ARN: “Uit de ondertekening van het convenant spreekt het vertrouwen in onze organisatie; in onze fiscale processen en interne controle. Ik beschouw het dan ook als een compliment voor onze interne organisatie.”


 Gerelateerde artikelen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl