Handleiding Mijn ARN

Zoals eerder aangekondigd is Mijn ARN vanaf dinsdag 3 april weer bereikbaar. Wanneer u vanaf 3 april inlogt, komt u in de nieuwe omgeving van Mijn ARN terecht. De gebruikersfuncties in het nieuwe systeem zijn nagenoeg onveranderd.

Een andere uitstraling
De website ziet er wel anders uit, waardoor u wellicht even aan de bediening moet wennen. De opzet van het programma is zo gekozen dat de meeste functies voor zich wijzen. Komt u er niet uit, dan kunt u gebruikmaken van de handleiding of bellen met het ARN Serviceteam.

Wachtwoord opnieuw instellen
U kunt niet inloggen met uw oude gegevens. De allereerste keer dat u inlogt, klikt u op de knop ‘wachtwoord vergeten’. Vul dan uw bij ons bekende e-mailadres in. U ontvangt dan een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Vanuit privacyrichtlijnen kan ARN de bestaande wachtwoorden niet 1-op-1 overzetten.

 

Eén belangrijke wijziging: materialen aanmelden en autowrakken registreren
Een belangrijke wijziging is de manier waarop u materialen en autowrakken aanmeldt. Wanneer u een materiaal heeft aangemeld of een autowrak heeft geregistreerd is deze opdracht nog niet meteen verzonden naar ARN. U gaat bovenin uw scherm naar ‘Opdracht versturen’. Daar staan alle aanmeldingen die u heeft gedaan. Pas als u dáár uw opdracht verzendt, komt deze aan bij ARN. U krijgt hiervan ook een bevestigingsmail.

Heeft u vragen? Bekijk de handleiding of neem contact met ons op.
Hierbij sturen wij u alvast de Handleiding Mijn ARN voor het nieuwe Mijn ARN . De handleiding staat ook op Mijn ARN, onder ‘Downloaden publicaties’. Wij raden u aan om deze alvast even door te lezen en deze bij de eerste keer inloggen bij de hand te hebben. Gaat u inloggen, maar komt u er niet uit? Neem dan bij vragen contact op met uw accountmanager Erik van der Zwet Slotenmaker via (06) 52 09 65 25 of Willem Nuiten via (06) 52 09 65 34. Ook staat het ARN Serviceteam tot uw beschikking voor verdere ondersteuning via (0346) 728 220.


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl