Gezocht: enthousiaste communicatieprofessional met interesse in autorecycling (M/V)

Houd je van schrijven? Lijkt het je interessant om een bijdrage te leveren aan autorecycling in Nederland? Heb je ervaring met online communicatie? Dan moet je deze vacaturetekst echt even lezen.

Wie zijn wij?

ARN staat voor Auto Recycling Nederland. Samen met onze ketenpartners zorgen wij ervoor dat meer dan 95% van de auto wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. In Nederland helpt ARN de mobiliteitssector om deze doelstelling te halen, en te overtreffen. Dat gaat steeds verder. Wat nu nog niet kan, is straks mogelijk.

De functie

We zoeken iemand met verstand van online content, die ons helpt met alle voorkomende communicatiewerkzaamheden. Dat varieert van het organiseren van bijeenkomsten en het beheer van onze social mediakanalen tot marketingcommunicatie en het plaatsen van publicaties op greenlight.nl

Profiel

Je bent een aanpakker, een allrounder, die het lekker vindt om zelfstandig te werken, maar ook makkelijk contact maakt en netwerkt. Omdat we zelf nogal resultaatgericht zijn, vinden we het fijn als jij die eigenschap ook hebt. Je bent een doener die niet op zijn mond is gevallen en inhoudelijk kritiek durft te leveren.

Kennis en vaardigheden

Het zou geweldig zijn als de artikelen en verhalen die jij produceert en uitzet een creatieve insteek hebben, waardoor mensen ze graag lezen.

Andere verwachtingen:

  • Je bent geïnteresseerd in recycling en de circulaire economie
  • Je bent bekend met actuele ontwikkelingen op het gebied van internet en social media
  • Je hebt kennis van WordPress en Mailchimp
  • Je kunt planningen maken en bewaken
  • Je kunt een (tekst)productie organiseren en hebt gevoel voor goed beeldmateriaal
  • Je schrijft foutloos Nederlands en je Engels is goed
  • Je denkt en werkt op HBO-niveau en bent al minstens drie jaar aan het werk

 Aanbod

ARN biedt je een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week. Als de werkzaamheden bij je passen en wij denken dat jij goed bij ons past, dan ligt er een contract voor onbepaalde tijd klaar. ARN betaalt marktconform en hanteert uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Martijn Boelhouwer. Hij is manager communicatie van ARN en te bereiken via 06 22 30 51 68 / martijn.boelhouwer@arn.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meteen solliciteren?