Gezocht: Communicatiemedewerker bij circulaire topspeler (M/V)

De autorecycling keten in Nederland is ongekend succesvol. ARN geeft namens RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA en Stiba uitvoering aan dit innovatieve proces, waarin een keten van zo’n 300 ondernemers actief is. Kom jij onze afdeling Communicatie versterken met jouw talent? Wat nu nog niet kan, maken wij straks mogelijk!

Over ARN
ARN staat voor Auto Recycling Nederland. We zijn stevig geworteld in de autobranche en vieren dit jaar ons 25-jarig jubileum. Samen met onze ketenpartners zorgen wij ervoor dat meer dan 95% van elke auto wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. We zijn er trots op te worden gezien als een van de drivers achter ‘Nederland circulair in 2050’ en bieden een uitdagende baan bij een duurzame organisatie.

Jouw rol
Je bent een creatieve en ondernemende young professional die van aanpakken weet. Je takenpakket is breed. Daarom bedien je net zo makkelijk een WordPress CMS als dat je een e-mailcampagne opzet met MailChimp, een persbericht schrijft of een event mede organiseert. Wij zorgen voor alle tools en informatie die je nodig hebt om hiermee een goede start te maken. Je rapporteert aan de manager Communicatie.

Jouw profiel 
Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond en je bent het type dat niet gaat zitten wachten tot je een opdracht krijgt. Je ‘ziet’ het werk en je rust niet tot het klaar is. Je hebt een goed gevoel voor effectieve communicatie en bent pas tevreden als meetresultaten dat gevoel ook daadwerkelijk bevestigen. Dit wordt je eerste of tweede baan, dus je wilt leren en snel doorgroeien.

Key vaardigheden
We zijn een match voor jou als de volgende kenmerken in je DNA zitten. Je hebt:

  • Interesse in recycling en de circulaire economie
  • Vaardigheden in online communicatie
  • Handigheid in het opstellen en bewaken van planningen
  • Een creatieve pen
  • Goede Engelse spreekvaardigheid is een pré

Wij bieden
Een dienstverband voor 32 uur per week. We zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd aan ARN wil verbinden. ARN biedt je afhankelijk van leeftijd en ervaring een maandsalaris op fulltime basis van € 2.800 - 3.300 bruto en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Bel Martijn Boelhouwer. Hij is manager Communicatie van ARN en te bereiken via 0622 305 168 of martijn.boelhouwer@arn.nl. Direct solliciteren mag natuurlijk ook. Stuur Martijn dan je cv met pasfoto en een beknopte motivatie.
Een schrijftest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meteen solliciteren?

Vul  onderstaand sollicitatieformulier in.

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.