Skip to content
Ingrid Niessing stopt april 2022 als Algemeen Directeur ARN
Algemeen Directeur ARN stopt voorjaar 2022
Ingrid Niessing heeft aangekondigd om in april 2022 terug te treden als Algemeen Directeur van ARN. Na de formele afwikkeling van het boekjaar 2021 tijdens […]
ARN RELATIEDAG 1

Ingrid Niessing heeft aangekondigd om in april 2022 terug te treden als Algemeen Directeur van ARN. Na de formele afwikkeling van het boekjaar 2021 tijdens de aandeelhoudersvergadering van volgend jaar neemt ze afscheid.

 

Ingrid Niessing heeft aangekondigd om in april 2022 terug te treden als Algemeen Directeur van ARN.

Niessing: “Na bijna 12 jaar samen met ketenpartners aan duurzame autorecycling in Nederland te hebben gewerkt, is het een goed moment om mijn energie op andere zaken te gaan richten.” Ingrid Niessing blijft zich de komende maanden inzetten voor ARN.

Het tijdig aangekondigde vertrek geeft ARN voldoende tijd om naar een opvolger te zoeken. De Raad van Commissarissen van ARN heeft de voorbereidingen voor het aantrekken van een opvolger inmiddels in gang gezet, zodat de opvolg(st)er naar verwachting in april 2022 kan aantreden.

Recyclingprestatie van 98,3 procent

De Raad van Commissarissen heeft waardering voor de resultaten die ARN onder leiding van Ingrid Niessing heeft bereikt. Een recyclingprestatie van 98,3 procent in 2020, een groot netwerk en de toekomstgerichte visie maken het een passend moment om de leiding van ARN over te dragen.

Deel dit bericht op je kanalen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.