Gebr. Mussé


Autodemontagebedrijf Gebroeders Mussé koopt schadeauto’s in en sorteren ze op merk en type. Ze verwijderen de schadelijke stoffen en sorteren kunststoffen, metaal, glas, rubber. Alles wat bruikbaar is wordt aangeboden aan de markt en u kunt daar uw voordeel mee doen door tegen redelijke prijzen hoogwaardige onderdelen aan te schaffen.

Autodemontagebedrijf Gebroeders Mussé demonteert vervolgens auto’s voor de recycling. In het voorjaar van 2005 is een aparte hal geopend waar een SEDA drooglegsysteem is geïnstalleerd.

Zo kan Gebroeders Mussé nog schoner en veiliger werken en kunnen hogere rendementen op het aftappen van vloeistoffen worden gerealiseerd, dan met de huidige manier van werken. Denk aan vloeistoffen als benzine of diesel, olie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en remvloeistof. Alles wordt gescheiden afgevoerd.

Onderdelen en materialen die niet aan de kwaliteitseisen voldoen, worden volgens de strengste milieueisen verwijderd en afgevoerd. Naar eigen zeggen is Autodemontagebedrijf Mussé blij met het certificaat van ARN. Deze bevestigt een gedegen beleid op het gebied van milieu, kwaliteit en arbeidsomstandigheden. Mussé beperken zich niet alleen tot onderdelen alleen, maar zijn milieu bewust bezig met het gehele autodemontageproces. Dit betekent vanaf het inkopen van de te demonteren voertuigen tot en met de nazorg omtrent de geleverde producten.


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 190
3620 AD Breukelen

Telefoon/Fax
T +31 (0)346 – 728 220
F +31 (0)346 – 728 221
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl